Reklama | Kontakt |
|
Średnia ocena: 5/5
na podstawie 20 opinii gości

Villa Vita

ul. Krupówki 2, centrum [zobacz mapę]
Przyjazd: 
Imię: 
Ilość nocy: 
Nazwisko: 
Ilość osób: 
i dzieci:
E-mail: 
Uwagi: 
Na 1 miejscu wśród 25
najczęściej rezerwowanych hoteli, hosteli, apartamentów
noclegi w Krakowie Od 2007r. pomogliśmy znaleźć nocleg w Zakopanem dla 6036 osób.
Średnia ocena turystów: 
Karol (Czartoryski)
2012-05-14
Rank:  
Bardzo fajny hotel,miła profesjonalna obsługa.Czyste z klasą urządzone pokoje.Codziennie serwowane pyszne śniadania.Obsługa proponowała parówki lub pyszną jajecznice a wszystko czego człowiek chciałby sobie zjeść na śniadanie znajdowało się na szwedzkim stole.Rewelacyjna lokalizacja z małym parkingiem lecz po wcześniejszej rezerwacji dostępna.Po za tym znaleźć parking na Krupówkach graniczy z cudem więc nie narzekać proszę!!!Ogólnie wystawiam 5 na 5.Spędziłem tam 4 cudowne noce.Opinie typu że materac był niewygodny nie mogę się z tym zgodzić ponieważ materac pracował razem z nami.Idealny hehe Dziekuję za wspaniale spędzony czas w tym hotelu i napewno tam powroce
magda (r...)
2012-02-26
Rank:  
Jestem zachwycona weekendowym pobytem w Villa Vita! Nocleg, śniadanie, lokalizacja, wystrój wnętrz, obsługa...wszystko na piątke z plusem! Czuję się wypoczęta i w pełni zrelaksowana! Mam nadzieję, że kiedyś jeszcze tam wróce :)))
Tomasz (Władysławowo)
2012-02-06
Rank:  
Byłem z rodziną 3 tygodnie temu w Egipcie w 5-cio gwiazdkowym hotelu, i powiem jedno Egipcjanie mogą od polaków się uczyć .Bardzo ładny pensjonat czyściutki,zadbany ,lokalizacja jest rewelacyjna dla osób nie jeżdżących na nartach,a chcących spędzić miło kilka dni z przyjaciółmi. Faktycznie dzwony z kościoła słychać ,ale to zależy z jakiego pokoju ( 6 rano).Słychać też głośnych imprezowiczów z Krupówek, ale to są uroki tego miejsca. Materace mogłyby być faktycznie bardziej miękkie, a że jestem z branży proponuję Estrella lux lato zima. Z pełną odpowiedzialnością polecam villę, ja podejrzewam pojawię się tam jeszcze raz.
Jerzy i Zofia (Dąbrowa Górnicza)
2011-08-24
Rank:  
W hotelu spędziliśmy z małżonką tylko jedną dobę, ale to wystarczyło, aby przekonać się o najwyższej jakości tego obiektu. I lokalizacja, i przepyszne śniadanie, i sympatyczna obsługa, i czyste i urządzone ze smakiem pokoje. Można by tak pisać w samych superlatywach bez końca. Wszysto gra, jak w przysłowiowym zegarku. W zasadzie nie ma się do czego przyczepić. Ktoś narzeka że parking ciasny. Taki jest urok Zakopanego, że z parkingami jest problem. Jeżeli jeszcze trafi się na taką pogodę jak my, z Zakopanego żal wyjeżdżać. I jeszcze jedno - bardzo miła i sympatyczna Pani Dyrektor, zarządzająca obiektem. Serdecznie pozdrawiamy.
Grzegorz (Świnoujście)
2011-08-21
Rank:  
Hotel extra, w centrum Zakopanego , bezpośrednie wyjście na Krupówki. Bardzo czysto, miło i uprzejmie. Miejsce godne polecenia.
Aldona (Kraków)
2011-07-16
Rank:  
Właśnie wróciłam z Zakopanego gdzie miałam przyjemność spędzić dwie doby w hotelu Villa Vita. Obiekt bardzo zadbany , czysty. Bufet śniadaniowy przepyszny i pięknie podany. Ponieważ wiele podróżuję to mam jakieś porównanie z obiektmi zagranicznymi i szczerze mówiąc Villa Vita może być przykładem wysokiej jakości. POLECAM.
Sylwia (Ząbki)
2011-05-23
Rank:  
Super miejsce, cudowna lokalizacja... wyjście wprost na Krupówki. Apartament duży i przestronny. Śniadanka pyszne, urozmaicone, każdy znajdzie cos dla siebie:) Generalnie rewela!!!
Julia (Głogów)
2011-05-16
Rank:  
Hotel super, położony w samym centrum,wychodziło się wprost na Krupówki, jedzonko na śniadanie bardzo smakowite i dużo. W pokojach czysto i świeżo. Może jedynym minusem były bijące dzwony z kościoła naprzeciwko, ale przy zamkniętych oknach nie było nic słychać. Byliśmy z przyjaciółmi 4 dni i serdecznie polecamy!
Roman (Broński)
2011-01-11
Rank:  
Znakomite miejsce na wypoczynek. Dostaliśmy bardzo przestronny i czysty pokój z widokiem na Gubałówkę, rano serwowane jest obfite śniadanie, obsługa jest bardzo pomocna i miła. Nic dodać nic ująć. napewno jeszcze tam wrócę
Joanna (T)
2010-12-14
Rank:  
Plusem jest rewelacyjne położenie i widok za oknem. Minusem mały i ciasny parking na ktorym, przy zaledwie 6 autach, ciężko wymanewrować. Materace strasznie twarde ;/ Obiekt czysty. Pokój ładny i cieplutki pomimo mrozu za oknem ;) Śniadania w porządku. Moim zdaniem cena nieco zbyt wysoka do jakości.
bożena (j)
2010-10-09
Rank:  
Villa Vita rewelacja! gorąco polecam! pokoje przestronne i bardzo czyściutkie, obsługa profesjonalna.śniadania przepyszne.pobyt poprostu cudowny,że nie wspomnę o lokalizacji.napewno jeszcze tam wróce!!!!!
Monika (Wrocław)
2010-10-03
Rank:  
Rewelacja! Bardzo często podróżuję, i mam duże porównanie jeśli chodzi o jakość i obsługę w pensjonatach i hotelach. Villa Vita jest na bardzo wysokim poziomie, miła obsługa, bardzo ładne pokoje, a śniadania- pyszność! Chyba nigdy nie jadłam tak obfitych i smacznych dań, jak tam. Gorąco polecam :)
Krzysiek (Warszawa)
2009-02-08
Rank:  
Musze sie w 100% zgodzić z poprzednimi opiniamy! znakomity obiekt. wysoki standard, bardzo mila obsluga, czysto, swietna lokalizacja przy samych krupowkach! przestronne pokoje i pyszne sniadania... a to wszystko za naprawde rozsadne pieniadze... polecam!! bylem tam juz 2 razy i juz mam rezerwacje na kolejny pobyt!
Darek (Trójmiasto)
2008-11-23
Rank:  
Polecam z czystym sumieniem. Wielokrotnie bywałem w Zakopanem i jest to optimum - warunki, lokalizacja, cena. Czysto, przestronnie, obsługa dyskretna, prawie jak anioły: troskliwie i niezauważalnie.
mirela (katowice)
2008-10-18
Rank:  
Super. Polecam !!! Czysto, z klimatem, db standard, i pyszne śniadania. Nareszcie normalna cena w Zakopanem. mam głęboką nadzieję że się nie zmieni. Obiekt został mi polecony i byłam bardzo zadowolona i oczywiście będę tqm wracać.
Jola (Miastko)
2008-08-07
Rank:  
Bardzo dobre położenie,przystepna cena, bardzo miła obsługa, czyściutkie, ładnie urządzone pokoje, smacze śniadania....mogłabym tak pisac i pisać.Byłam tam 2 razy i nastepnym razem też skorzystam z usług.
Paweł (Lublin)
2008-02-26
Rank:  
Wspaniałe miejsce, miła obsługa!!!!!! MEGA DOBRZE !!!! Gorąco polecam!!!!
Jakub (Kraków)
2007-11-27
Rank:  
bardzo wysoki standard pokoi, przy wyjatkowo konkurencyjnych cenach. Pyszne sniadania, znakomita obsluga, codziennie sprzatane pokoje. naprawde nic wiecej do szczescia nie potrzeba :) obiekt znajduje sie w samym centrum takze wszedzie jest blisko... naprawde polecam. napewno tam jeszcze wroce :)
PIOTR (POZNAN)
2007-11-23
Rank:  
Zaczynając pobyt od poranka -śniadanko przepyszne razem z ukochaną najadaliśmy się do syta.pokoik bardzo przyjemny z pięknym widokiem .tak więc zainteresowanym serdecznie polecam naprawde warto-PRZYJEMNOŚCI
Andrzej (Jaworzno)
2007-06-07
Rank:  
Villa Wita położona jest w centrum Zakopanego na początku Krupówek obok Kościoła blisko Gubałówki. W Willi panuje przyjemny nastrój piękne wnętrze ,bardzo miła obsługa i dobre śniadania.
Twoja opinia pomoże innym podjąć właściwą decyzję
Pomóż innym dokonać wyboru i podjąć decyzję o rezerwacji - pamiętaj, że Ty także możesz potrzebować podobnego wsparcia.
Oceniany: Villa Vita
Imię:
Miejsce zamieszkania:
Ocena:
Miejsce na Twoja opinię:

Wpisz słowo z obrazka:   

Podobne oferty noclegów w pobliżu

zobacz wszystkie oferty apartamentów w Zakopanem i okolicach ›

Polecamy

Polecamy apartamenty
 
English version Villa Vita in english